Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich. Czy masz ukończone 18 lat?
+48 915 79 26 25 | [email protected]
Sklep
Wyświetlanie 1–21 z 81 wyników
Kolor: Rubinowy. Aromat: Kadzidlane przyprawy oraz nuty wiśni. Smak: Intensywny o lekkich taninach.
Kolor: Słomkowy z odcieniem perłowym. Aromat: Aromat dojrzałych owoców jak brzoskwinie i gruszki, nuty kwiatowe. Smak: Przyjemnie słodkie i owocowe. Zbalansowana słodkość z kwasowością. O długiej końcówce.
Kolor: Intensywny słomkowy. Aromat: Owoce tropikalne jak ananas, nuty brzoskwini. Smak: Aksamitne, zbalansowane i przyjemnie słodkie.
Kolor: Ciemnowiśniowy. Aromat: Zapach płatków róż i świeżych ziół. Smak: Na podniebieniu panuje elegancja i równowaga jego kwasowości. Delikatny z nutami mineralnymi oraz mirtem.
Kolor: Delikatny słomkowy. Aromat: Owocowy, cytrusowy, z nutami gruszki. Smak: Zbalansowane, o delikatnej końcówce.
Kawa w ziarnach
100% Arabica
Włoska kawa premium wyprodukowana w 100% z najlepszych ziaren arabiki z Brazylji. Charakteryzuje się wyjątkową równowagą i aromatem owocowych nut. Kawa BianCaffè Arabica zachwyca lekką kwasowością i tworzy doskonałą piankę. Starannie wyselekcjonowane ziarna arabiki i delikatne, długie palenie według włoskiej receptury nadają BianCaffè Arabica niezrównany smak.
Kolor: Intensywny kolor wiśniowy, odcień fioletowy. Aromat: Rozległy zapach, odczuwalne nuty dojrzałych owoców, przypraw i dębu. Smak: Harmonijne, o długiej końcówce.
Kolor: Kolor żółty z zielonymi refleksami. Aromat: Na pierwszym planie słodkie owoce jak brzoskwinia i morela, oraz nuty ananasa i wanilii. Smak: Gładkie na podniebieniu, z wyczuciem bardzo przyjemnych dojrzałych owoców z nutami cytryny. Dobrze zrównoważona kwasowość, orzeźwiające i bardzo eleganckie. Pozostaje w ustach w bardzo dobrym połączeniu dębu i owocowości wina.
Kolor: Słomkowy. Aromat: Delikatny i długotrwały. Smak: Wytrawne, świeże i aromatyczne.
Typowy przepis z Genui, to propozycja podroży do tradycji Ligurii gdzie świeża bazylia spotyka się z morska bryzą morza liguryjskiego. Skład to świeża bazylia, 100% włoskich pomidorów i oliwa z oliwek.
Typowy przepis z Bolonii, to propozycja tradycyjnego bolońskiego dania w wegańskiej odsłonie. Przepis dla wszystkich konsumentów, którzy coraz częściej przechodzą na dietę roślinną. Skład oparty na bazie białka grochu, 100% włoskich pomidorach i oliwy z oliwek.
Kolor: Słomkowy, z zielonym odcieniem. Aromat: Intensywnie owocowy, nuty jabłka i kwiatów. Smak: Wytrawne, intensywne i harmonijne.
Kolor: Głęboka rubinowa czerwień. Aromat: Kwiatowo – korzenny z nutami wanilii, tytoniu i skóry. Smak: Intensywny i gładki z dojrzałymi taninami i trwałą końcówką.
Kolor: Słomkowożółty z lekko zielonkawym refleksem. Aromat: Subtelny, intensywny i delikatny, z dobrym aromatem pierwotnym i wtórnym. Smak: Świeży, wytrawny i wytrawny, soczysty z przyjemnym i delikatnym finiszem.
Kolor: Intensywna rubinowa czerwień z odcieniami granatu. Aromat: Intensywnie winne, typowe dla Cannonau. Smak: Okrągły, o dobrej strukturze i doskonałej równowadze.
Kolor: Intensywny rubinowy z fioletowym odcieniem. Aromat: Intensywny bukiet dojrzałych owoców leśnych, nuty suszonych kwiatów oraz przypraw. Smak: Pełne i aksamitne, o dobrej strukturze. Delikatne taniny, o długiej końcówce.
Kolor: Blady słomkowy. Aromat: Cytrusy i świeża gruszka. Smak: Świeże, o dobrej strukturze.
Kolor: Rubinowy z odcieniami fioletowymi. Aromat: Intensywny aromat ziół i truskawek. Smak: Pełne i zbalansowane, nuty śliwki, o delikatnych taninach.
Kolor: Żywy czerwony. Aromat: Intensywny aromat wiśni z nutami fiołków. Smak: W ustach wino ukazuje wyraźnie świeże aromaty wiśni z nutami wanilii, równoważącą kwasowość i jedwabiste taniny.
Sos grzybowy “Crema di Porcini” charakteryzuje się intensywnym aromatem i wyrafinowanym smakiem, który Cię zainspiruje do kreatywności w tworzeniu smacznych przepisów.
Sos pesto alla Genovese przygotowany jest z wysokiej jakości składników, takich jak bazylika i ser parmigiano, doprawiony oliwą z oliwek i z dodatkiem orzechów nerkowca dla nieco słodszego smaku.