Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich. Czy masz ukończone 18 lat?
+48 915 79 26 25 | [email protected]
Sklep
Wyświetlanie wszystkich wyników: 10
Nazwa Tortiglioni ma bardzo precyzyjne pochodzenie: „tortiglione” to charakterystyczny projekt tokarki, ze spiralnymi liniami, takimi jak te, które wyróżniają ten forma makaronu. Barilla Tortiglioni dobrze komponuje się nawet z najbardziej wyrazistymi sosami i sprawia, że format ten jest szczególnie wszechstronny i jednocześnie oryginalny.
Carnaroli – Ryż do risotto o dużych podłóżnych ziarnach. Wyjątkowo kremowa, zwarta i zrównoważona konsystencja gwarantowana jest przy każdym przyrządzaniu ryżu.
Casa Rinaldi – Włoska sól morska gruboziarnista 1 kg
Divella Ditali 61 to włoski makaron z pszenicy durum w kształcie małych rurek o długości 1 cm. Ditali najczęściej używane są w zupach takich jak minestrone i inne klasyczne zupy – nawet rosół.
Mezze Maniche nawiązują swoją nazwą do sukienek z letniego sezonu i doskonale komponują się z letnimi recepturami, opartymi na świeżych i lekkich składnikach. Są idealnym dodatkiem sosów pomidorowych.
Mąka semolina z pszenicy twardej do pizzy. Wyprodukowano we Włoszech.
Włoski makaron La Molisana Lumache Rigate. To nie jest zwykły makaron, to historia Rodziny, która od 4 pokoleń i ponad stu lat starannie wybiera i rozdrabnia tylko najlepsze odmiany pszenicy.
Włoski makaron La Molisana Spaghetti. To nie jest zwykły makaron, to historia Rodziny, która od 4 pokoleń i ponad stu lat starannie wybiera i rozdrabnia tylko najlepsze odmiany pszenicy.
Tagliatelle al Peperoncino to długie, płaskie wstążki makaronu, które zostały wzbogacone o pikantne papryczki chili. To idealna propozycja dla miłośników ostrej kuchni, którzy szukają czegoś wyjątkowego i aromatycznego.