Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich. Czy masz ukończone 18 lat?
+48 915 79 26 25 | [email protected]
Sklep
Showing all 9 results
Typowy przepis z Genui, to propozycja podroży do tradycji Ligurii gdzie świeża bazylia spotyka się z morska bryzą morza liguryjskiego. Skład to świeża bazylia, 100% włoskich pomidorów i oliwa z oliwek.
Typowy przepis z Bolonii, to propozycja tradycyjnego bolońskiego dania w wegańskiej odsłonie. Przepis dla wszystkich konsumentów, którzy coraz częściej przechodzą na dietę roślinną. Skład oparty na bazie białka grochu, 100% włoskich pomidorach i oliwy z oliwek.
Sos grzybowy “Crema di Porcini” charakteryzuje się intensywnym aromatem i wyrafinowanym smakiem, który Cię zainspiruje do kreatywności w tworzeniu smacznych przepisów.
Sos pesto alla Genovese przygotowany jest z wysokiej jakości składników, takich jak bazylika i ser parmigiano, doprawiony oliwą z oliwek i z dodatkiem orzechów nerkowca dla nieco słodszego smaku.
Sos Pesto Arrabiatta to główny bohater wielu przepisów o typowym ostrym i pikantnym smaku.
Sos pomidorowy “Bruschetta” to jedna z klasycznych włoskich przystawek z dodatkiem świeżych pomidorów, suszonych pomidorów, czerwonej papryki, czosnku, bazylii i oregano.
Sos Pesto Carciofi to prosty, ale bardzo smaczny przepis stworzony z karczochów poprzez dodanie oleju i oregano.
Sos z włoskich pomidorów z dodatkiem soli. Sezonowe pomidory przybywają z Apulii, zbierane i przetwarzane tego samego dnia, bez nasion i skórek. Klasyczny sos pomidorowy charakteryzuje się jaskrawoczerwoną barwą oraz gładką, gęstą i regularną konsystencją, przeznaczoną do wyrafinowanych i delikatnych przetworów.
Sos z włoskich pomidorów z dodatkiem soli. Sezonowe pomidory z Apulii są zbierane i przetwarzane tego samego dnia, bez nasion i skórek. Pomidory są przesiewane przez sitko o dużych oczkach, aby nadać sosowi pełniejszą i bardziej nieregularną konsystencję, idealną do tradycyjnych i domowych przepisów.