Serwis przeznaczony dla osób pełnoletnich. Czy masz ukończone 18 lat?
+48 915 79 26 25 | [email protected]
Sklep
Wyświetlanie 1–21 z 47 wyników
Kolor: Bladożółty. Aromat: Kwiatów i owoców cytrusowych. Smak: Świeże, eleganckie i zbalansowane.
Kolor: Rubinowy. Aromat: Kadzidlane przyprawy oraz nuty wiśni. Smak: Intensywny o lekkich taninach.
Kolor: Intensywny słomkowy. Aromat: Owoce tropikalne jak ananas, nuty brzoskwini. Smak: Aksamitne, zbalansowane i przyjemnie słodkie.
Kolor: Delikatny słomkowy. Aromat: Owocowy, cytrusowy, z nutami gruszki. Smak: Zbalansowane, o delikatnej końcówce.
Kolor: Słomkowy z zielonymi refleksami. Aromat: Pierwsze wrażenie przywołuje nutę miodu z kwiatu pomarańczy. Następnie uwidacznia się dojrzałe mango i starta skórka cytryny, uzupełnione aromatami z fermentacji w beczce tak jak wanilia, kokos, z lekkimi akcentami brioszki i pieczonego jabłka. Smak: Mięsiste i o dobrej strukturze, świeże z akcentami czerwonej pomarańczy. O długiej końcówce.
Kolor: Kolor żółty z zielonymi refleksami. Aromat: Na pierwszym planie słodkie owoce jak brzoskwinia i morela, oraz nuty ananasa i wanilii. Smak: Gładkie na podniebieniu, z wyczuciem bardzo przyjemnych dojrzałych owoców z nutami cytryny. Dobrze zrównoważona kwasowość, orzeźwiające i bardzo eleganckie. Pozostaje w ustach w bardzo dobrym połączeniu dębu i owocowości wina.
Ciasteczka Cantuccini z migdałami Pan Ducale to tradycyjne włoskie wypieki. Są one pieczone dwukrotnie, co nadaje im chrupiącą teksturę i intensywny smak. Cantuccini z migdałami są popularne we Włoszech i często podawane z kawą lub deserowym winem. Tradycyjnie macza się je w ciepłym napoju przed spożyciem, co sprawia, że stają się delikatne i bardziej aromatyczne.
Ciasteczka Cantuccini z orzechami laskowymi i czekoladą Pan Ducale to tradycyjne włoskie wypieki. Są one pieczone dwukrotnie, co nadaje im chrupiącą teksturę i intensywny smak. Cantuccini są popularne we Włoszech i często podawane z kawą lub deserowym winem. Tradycyjnie macza się je w ciepłym napoju przed spożyciem, co sprawia, że stają się delikatne i bardziej aromatyczne.
Ciasteczka Cantuccini z pistacjami i cytryną Pan Ducale to tradycyjne włoskie wypieki. Są one pieczone dwukrotnie, co nadaje im chrupiącą teksturę i intensywny smak. Cantuccini są popularne we Włoszech i często podawane z kawą lub deserowym winem. Tradycyjnie macza się je w ciepłym napoju przed spożyciem, co sprawia, że stają się delikatne i bardziej aromatyczne.
Ciastka Grisbi to chrupiące ciasteczka napełnione nadzieniem kokosowym. Krucha otoczka i miękkie, kremowe serce sprawia, że produkt jest niepowtarzalny w smaku. Doskonałe połączenie smaku i zachwycająca chrupkość połączone w całość. Idealnie sprawdzą się jako dodatek do porannej kawy, aromatycznej herbaty, szybka przekąska i deser.
Ciastka Grisbi to chrupiące ciasteczka napełnione nadzieniem kawowym. Krucha otoczka i miękkie, kremowe serce sprawia, że produkt jest niepowtarzalny w smaku. Doskonałe połączenie smaku i zachwycająca chrupkość połączone w całość. Idealnie sprawdzą się jako dodatek do porannej kawy, aromatycznej herbaty, szybka przekąska i deser.
Ciastka Grisbi to chrupiące ciasteczka napełnione nadzieniem orzechowym. Krucha otoczka i miękkie, kremowe serce sprawia, że produkt jest niepowtarzalny w smaku. Doskonałe połączenie smaku i zachwycająca chrupkość połączone w całość. Idealnie sprawdzą się jako dodatek do porannej kawy, aromatycznej herbaty, szybka przekąska i deser.
Kolor: Jasny różowy. Aromat: Dojrzałe owoce leśne. Smak: Harmonijne i owocowe, o długiej końcówce.
Kolor: Słomkowy z odcieniem zielonym. Aromat: Delikatny aromat kwiatów. Smak: Świeże i zbalansowane.
Kolor: Rubinowy z odcieniami fioletowymi. Aromat: Intensywny aromat owocowy. Smak: Wytrawne i ciepłe, o dobrej strukturze.
Kolor: Kolor malinowy, długie i powolne łzy. Aromat: Zapach płatków róż i świeżych ziół. Smak: Pełne, aksamitne i świeże odczucie w ustach. Alkohol w ogóle nie jest obecny. Bardzo delikatne taniny. Pozostawia posmak truskawek, wiśni i żelek. Długi i przyjemny finisz.
Kawa w ziarnach 1 kg
Aromat: Nuty karmelowe, orzechowe i czekoladowe. Smak: Aksamitny, o małej kwasowości i mało gorzkich substancji. Ziarna: Robusta, Arabica. Pochodzenie ziaren: Brazylia, Wietnam i Indie.
Kawa w ziarnach 2×1 kg
Kawa w ziarnach 3×1 kg
Kolor: Intensywna rubinowo-czerwoną barwa z tendencją do refleksów fioletowych. Aromat: Nuty wiśni, moreli i jagody, a następnie pikantne nuty. Smak: Ciepłe, miękkie, o dobrej świeżości, z umiarkowanymi taninami i dobrej trwałości.